Kedves Látogató! 

Üdvözöljük a „Természetes ökológiai rendszerek működésén alapuló (kagylók szűrése), minimális energiafelhasználású, komplex, mobil vízkezelési technológia rendszer kifejlesztése álló és folyóvizek átmeneti, illetve állandó kezelésére, tisztítására” című K+F projekt honlapján, mely a Széchenyi 2020 - Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program támogatásával jött létre (a GINOP-2.1.1-15 „Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása” című pályázati felhívás keretében).

A honlapot folyamatosan frissítjük a kutatási eredményekről készített beszámolókkal.

A Gazdaságfejlesztésii Innovációs Operatív Program keretében a GINOP-2.1.1-15-2016-01087 azonosítószámú „Kagylósziget” projekt az S+H PORTFOLIO Vagyonkezelő és Munkaerőgazdálkodási Zrt. és a CEMENT Építőanyag Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. közreműködésében valósul meg 2016.05.01. és 2018.04.30. között.

A Támogatás mértéke: 996.173.860,- Ft, a támogatás intenzitása 67,76%.

A projekt célja új, eddig nem alkalmazott természetközeli vízkezelési technológia kidolgozása, édesvízi kagylók felhasználásával. A kifejlesztésre kerülő „Kagylósziget” olyan többcélú, mobil úszómű, amely alatt elhelyezkedő reaktor-térben szűrő életmódot folytató kagylókat tenyésztünk nagy tömegben, amelyek az átáramló vizet biológiailag megtisztítják.

clambox.hu / clambox.eu

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

OK!