Az S+H PORTFOLIO Zrt. rövid története

Az S+H PORTFOLIO Zrt. az S+H Cégcsoport (alapítva 1984) munkaerő szükségletének és az adminisztratív tevékenységek ellátásának biztosítására, továbbá a Cégcsoport ingatlanvagyonának kezelésére jött létre. A társaság alaptevékenysége: Ingatlan és vagyonkezelés, számviteli és adószakértői tevékenység, bérszámfejtés és munkaerő biztosítási szolgáltatások, kutatás, fejlesztés, szoftvergyártás, adatfeldolgozás, építészmérnöki szolgáltatások. Üzleti stratégiánk alapja, hogy valamennyi szolgáltatási területen komplex megoldásokat kínálunk ügyfeleinknek. A Cégcsoport által kezelt, saját tulajdonú összes nettó ingatlan vagyon > 3.000.000 eFt.

Az S+H PORTFOLIO Vagyonkezelő és Munkaerőgazdálkodási Zrt. (székhely: 1095 Budapest, Mester utca 5.) zártkörű részvénytársaságként működik, a jegyzett tőke nagysága 271.700 eFt. Munkaerő bérbeadási regisztrációs szám: PMMK 769-2/2006-1300, ezen tevékenységünket 2017. január 1-től megszüntettük.

Tulajdonos, kizárólagos és egyszemélyes részvényes a P4Z Befektetési Korlátolt Felelősségű Társaság, belföldi jogi személy, melynek tényleges tulajdonosa adóbelföldi, magyar magánszemély.

Az S+H PORTFOLIO Zrt. az 1994. december 15-én alakult S+H PORTFOLIO Befektetési és Munkaerőgazdálkodási Kft. cégjegyzékszám: 01-09-366960 általános jogutódjaként, átalakulással jött létre 1999. augusztus 25.-én.

A cégjegyzésre jogosult Preisinger Gábor vezérigazgató. Számviteli vezető: Preisinger Nóra, regisztrációs száma: 158350. A számviteli rendszer kialakítását és működtetését saját könyvelési részlegünk végzi, felhő alapú Libra 3S integrált informatikai rendszerrel.

Az S+H PORTFOLIO Zrt. tevékenységét jellemzően a magyarországi piacokra korlátozza, horvátországi ingatlan befektetéseire leányvállalatot hozott létre.

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.