PrivátDoktor Zrt.

Célunk, hogy a legmodernebb orvosi eszközöket, a leggyakrabban szükséges vizsgálatokat elvigyük az otthonokba és ezáltal lehetővé tegyük a stresszmentes, naponta többszöri, vagy akár folyamatos méréseket, melyek eredményei nélkülözhetetlen feltételei a helyes és a megfelelő időben történő orvosi diagnózisok felállításának.

PrivátDoktor szolgáltatásunk fordulatot jelent a hagyományos orvos-beteg kapcsolathoz képest, hiszen a mi rendszerünk úgy működik, hogy nem Önnek kell felkeresni az orvost, hanem a szükséges helyzetekben a mi orvosunk veszi fel Önnel a kapcsolatot.

Visegrádi40 magánrendelő

Magánrendelőnk Budapest szívében, az Újlipótvárosban, családias környezetben és a legmodernebb diagnosztikai eszközökkel  - labor, MRI, UH, EKG - felszerelve várja Önt. Szakorvosaink, akik területükön elismert szaktekintélyek, professzionálisan, és maximális odafigyeléssel diagnosztizálnak és gyógyítanak. Nálunk Ön egyszerűen és gyorsan tud időpontot foglalni és nem kell várakozási idővel sem számolnia.

PrivátDoktor Zrt. honlap

Visegrádi40 magánrendelő honlap

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.