AZ S+H CÉGCSOPORT létrehozása

A Cégcsoport története hivatalosan 1984. március 19-én az S+H Műszaki Szolgáltató Gmk. bejegyzésével kezdődött. A társaságot tíz magánszamély alapította. Az S+H társaságok elnevezésében az S és H betűk az első években meghatározó szoftvergyártásra és hardver kereskedelemre utaltak, a + jel azért került a névbe, mert a korabeli írógépek egy része nem ismerte az & karaktert. Később ezek a tevékenységek önálló cégekbe kerültek, majd az ezredfordulón ismét összeolvadtak az S+H Informatika Zrt.-ben. A társaság első két C.64-es számítógépe a mai napig működőképes.

A Gmk. 1990-ben Kft-vé alakult Preisinger Béla és Dombi András vezetésével. Az évtizedek során mindig meghatározó informatikai fejlesztések mellett társaságaink archiválástechnikával, építészeti és közmű tervezéssel, ingatlanberuházásokkal, szennyvízkezeléssel, kutatás fejlesztéssel, valamint pénzügyi és üzletviteli tanácsadással foglalkoztak.

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.