CEMENT Építőanyag Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

A CEMENT Építőanyag Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 1991 óta foglalkozik ömlesztett, illetve zsákos cement- és mésztermékek kis- és nagy kereskedelmével. A cég tevékenysége Magyarország egész területét lefedi, az ország minden pontjába értékesít cementet, mészkőlisztet, mészhidrátot. A Cement Kft. a DAOP 1.1.1/DE-13 „A Cement Kft. meglevő telephelyének fejlesztése” című pályázat keretében 59.669.109 Ft támogatást nyert. A projekt fejlesztési célja kettős volt: egyrészt a meglevő, lebontásra ítélt karbantartó csarnok teljes újjáépítése és a hozzá kapcsolódó fedett szín felújítása, másrészt a szociális épület teljes felújítása. 

A CEMENT Kft. a megvalósuló K+F projektben a kagylósziget úszó betonelemeinek fejlesztéséért felelős, mely során figyelembe kell venni az úszórendszerre gyakorolt többletterheléseket, a kagylótároló szerkezetek optimális elhelyezését, az úszóművek alsó felületén történő rögzítését, a tároló szerkezet variálhatóságát, karbantartási igényét.

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.