https://unitedconsortia.comhttps://www.jb-evertrade.uklink szövegehttps://www.unitedconsortia.comhttps://unitedconsortia.comhttps://unitedconsortia.comClambox

Kedves Látogató! 

Üdvözöljük a „Természetes ökológiai rendszerek működésén alapuló (kagylók szűrése), minimális energiafelhasználású, komplex, mobil vízkezelési technológia rendszer kifejlesztése álló és folyóvizek átmeneti, illetve állandó kezelésére, tisztítására” című K+F projekt honlapján, mely a Széchenyi 2020 - Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program támogatásával jött létre (a GINOP-2.1.1-15 „Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása” című pályázati felhívás keretében).

A honlapot folyamatosan frissítjük a kutatási eredményekről készített beszámolókkal.

A Gazdaságfejlesztési Innovációs Operatív Program keretében a GINOP-2.1.1-15-2016-01087 azonosítószámú „Kagylósziget” projekt az S+H PORTFOLIO Vagyonkezelő és Munkaerőgazdálkodási Zrt. és a CEMENT Építőanyag Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. közreműködésében valósult meg 2016.05.01. és 2019.12.31. között.

A Támogatás mértéke: 996.173.860,- Ft, a támogatás intenzitása 67,76%.

A projekt célja új, eddig nem alkalmazott természetközeli vízkezelési technológia kidolgozása, édesvízi kagylók felhasználásával. A kifejlesztésre került „Kagylósziget” olyan többcélú, mobil úszómű, amely alatt elhelyezkedő reaktor-térben szűrő életmódot folytató kagylókat tenyésztünk nagy tömegben, amelyek az átáramló vizet biológiailag megtisztítják.

clambox.hu / clambox.eu


Kereskedelmi partnerünk az Egyesült Királyságban:

J&B Evertrade Ltd.

​Unit 53 Basepoint Business Centre, 
Winall Valley Road, 
Winchester, Hampshire, United Kingdom, 
SO23 0LD

https://www.jb-evertrade.uk


Kereskedelmi partnerünk Németországban, Svájcban és Luxemburgban:

United Consortia Inc.

​Trust Company Complex, 
Majuro, Ajeltake Road, 
Majuro MH 96960, RMI

https://unitedconsortia.com


Sport megjelenés: Tüskecsarnok - Hokiklub Budapest

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.